Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
clinic@qodeinteractive.com

Related Posts

Title Image

Rólunk

Kivel fogok találkozni a Libertine Optikában?

Niklné Szabados Kingának hívnak, Dunakeszin élek a Férjemmel, 2 kutyával és egy cicával.

2005 óta dolgozom optikában. Két év tanulást követően 2007-ben lettem látszerész. 2008-ban kezdtem tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, ennek eredményeként 2012-ben diplomás optometrista-kontaktológus lettem.

Az elmúlt 17 évben dolgoztam a legnagyobb és több kisebb optikai hálózatnál is. Volt, hogy egész nagy csapat tagja voltam, de vezettem üzletet egyedül is. 2021-ben jött el az ideje annak, megszülessen a Libertine Optika, Dunakeszi Főterének közvetlen közelében.

Folyamatosan azért dolgozom, hogy aki hozzám betér, hiányérzet nélkül, kellemes élményekkel távozzon az új kedvenc szemüvegében. Meggyőződésem, hogy ehhez elengedhetetlen a kellő idő és figyelem biztosítása a látásvizsgálat és a keretválasztás során is.

Célom, hogy mindenki, aki rám bízza látását, a lehető legjobb megoldást kapja látásproblémáira, legyen szó szemüvegről, vagy kontaktlencséről. Minőségi szolgáltatásokkal, precíz munkavégzéssel és széles termékpalettával várom ügyfeleimet.

Niklné Szabados Kinga
Libertine Optika

Vidéki életérzés a város szívében

2021. júniusában fordíthattuk meg először a táblát az ajtónkon: „Gyere be, nyitva vagyunk!” – hívogat rajta a felirat. 15 év látszerészeti és optometriai tapasztalatával, a dunakeszi Főtér északi szélén, az Otthon Centrum mellett várjuk ügyfeleinket. A shabby chic stílushoz igazodva valódi beszélgetős, ráérős élményben lehet része mindenkinek az időtlen és barátságos hangulatú optikánkban. Javasoljuk, hogy ne csak látásvizsgálathoz, hanem üzletünk egyéb célú felkereséséhez is foglaljanak időpontot, hogy kiszolgálásunk minőségét ne árnyékolhassa be a sietség.

Alapos vizsgálat, boldog ügyfél

A pontos szemüveg alapja vitatahatatlanul a minőségi látásvizsgálat. Üzletünkben diplomás optometrista-kontaktológus várja a pácienseket minden hétköznap, előzetes időpontegyeztetés után.

A Libertine Optikában a látásvizsgálat folyamata olykor 40-50 percet is igénybe vehet. Ez az alaposság az oka annak, hogy munkánkra 100%-os elégedettségi garanciát tudunk vállalni. A legkorszerűbb eszközökkel felszerelt rendelőnkben nem csak a látást vizsgáljuk, hanem a szemek egészségi állapotát is figyelemmel kísérjük, és amennyiben bármilyen eltérést tapasztalunk, a megfelelő intézménybe és szakemberhez irányítjuk ügyfeleinket.

A velünk együttműködő szemész szakorvos gyors határidővel várja azon betegeinket, akiknek szemészeti problémái túlmutatnak az optometrista hatáskörén. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy mivel nem csak egy gyors látásellenőrzést végzünk, hanem lelkiismeretesen dolgozunk pácienseink tökéletes látásáért és szemük egészségének megőrzéséért, optikánkban a látásvizsgálat minden esetben térítés ellenében vehető igénybe.

Foglaljon időpontot hozzánk